Op de stip: Jules Vugts

Elke week plaatst de redactie een Nevelo-lid op de stip. Een unieke kans om een inkijkje te krijgen in het voetballeven van spelers, trainers, kantinejuffen, supporters of andere aan Nevelo gerelateerde personen. Deze week was het de beurt aan Jules Vugts van Nevelo Zaterdag 2.

Voornaam: Jules
Geboorteplaats: Drunen
Woonplaats: Tilburg
Leeftijd: 19
Studie/werk: Restaria Pannenschuur
Team: Nevelo Zaterdag 2
Positie: Linksachter
Gespeeld bij: Nevelo
Mooiste tenue: Het blauwe Trinitas-tenue
Gezelligste kantine: Nevelo natuurlijk! Maar bij Zwaluw is het na de wedstrijd ook altijd wel gezellig.
Kunstgras: Op kunstgras is het moeilijker om te zagen, en dat is in de kelderklasse van groot belang.
Sterkste punt: Vlaggen
Verbeterpunt: Conditie
Mooiste herinnering: Mijn mooiste herinnering bij Nevelo was de keer dat we kampioen werden met de E1. Ik was toentertijd keeper.
Grootste teleurstelling: Elke keer als Bas van Hees weer de bal verspeelt..
Bijnaam (en waarom?): Ange, zo begonnen mijn vrienden me te noemen en uiteindelijk ook mijn teamgenoten. Maar ik gebruik zelf liever: Jules 'splijtende pass' Vugts.
Meest geleerd van: Luuk van Iersel
Beste speler mee gespeeld: Dat kan er maar één zijn en zijn naam is Kees Vincent Kwaks. De bravoure waarmee hij iedere wedstrijd speelt maakt menig voetballer jaloers!
Over 10 jaar speel ik: Waarschijnlijk alleen nog maar FIFA en niet meer op het veld.
Nevelo-droom: Eredivisie natuurlijk!

Teamfoto van Nevelo Zaterdag 2 met Jules Vugts, staand als derde van links (rode shirt).