Nevelo Open Darts 2018 zeer geslaagd!

Afgelopen zondag was het tijd voor het tweede officiële darttoernooi van SV Nevelo. Onder leiding van een strakke organisatie streden 16 koppels en 12 teams van vier voor de te verdelen prijzen in de twee competities. Uiteindelijk trokken de Muldertjes bij de teams aan het langste eind. Eerder pakten Kim 'Cross' en Tarek 'Taylor' bij de koppels de volle buit!

Het was weeral een geslaagd darttoernooi. Zo'n 50 deelnemers gooiden om beurten de pijltjes naar de verschillende borden. Dartliefhebbend Oisterwijk was uitgelopen en het niveau was in tegenstelling tot vorig jaar aanzienlijk gestegen. Scores waar Co Stompé jaloers op zou zijn werden met enige regelmaat gegooid op een van de vier aanwezige borden.


Ook nieuw darttalent werd op deze middag ontdekt. Hier is Leon aan het ingooien. Niet veel later zou hij de beurt van vader Ties over nemen in de teamstrijd om de poedelprijs, waarin Leon ook direct de hoogste score op zijn naam wist te zetten!


"De Darters", Piet, Fons en Toon, deden zelf natuurlijk ook mee. Hier Toon "the Grey Pigeon" Pennings in actie. Een bijnaam die hij te danken schijnt te hebben aan enkele creatieve selectiespelers.