Zondag 25 februari De Derde Helft!

Aanstaande zondag 25 februari barst het voetbalgeweld weer los op Sportpark D'n Donk. Onze vaandeldragers ontvangen in eigen huis Jong Brabant, de buren van over de snelweg. In de uitwedstrijd behaalden onze mannen een schitterende overwinning. In eigen huis kan er uiteraard met niets minder genoegen worden genomen. Zeker niet nu er ook een Derde Helft op het programma staat!

Na het voetbalgeweld is het de beurt aan het DJ-geweld. Club-DJ's Bygardo (SV Nevelo) en DJ Burn (Jong Brabant) zullen de voetjes van de vloer laten bewegen in de kantine. Zorg dat je er bij bent op deze Super Sunday!